SLÄKTFORSKNING FÖR DIG

Släktforskning för dig!

 

När du vill veta mera om ditt ursprung!

 

Folket före oss.

 

 

Jag gör släktforskningen åt dig som när den är klar blir din släkthistoria och i form av ett detaljerat släktregister i rakt nedstigande led där familjerna finns väl dokumenterade genom åren. 

 

Hela paketet är fyra grenar och utgår från dig och fortsätter bakåt med din farfar, farmor, morfar och mormor. Du kan välja att beställa bara någon eller några av grenarna eller "hela paketet" på en gång.

 

Det är: Namn, födelsedatum, yrken, boplatser genom åren, sjukdomar, om de är straffade för något, dödsdatum, dödsorsak när det anges, ingiftas föräldrar, hela familjebildningen med barn som anges med födelsedatum, även dödsdatum och dödsorsak för de som avled under den tid de bodde hemma, samt annat som antecknades under hela personens levnad. 

Det blir en dokumentation om varje enskild familj. Mycket enkelt att se och förstå förhållandet mellan föregående och efterkommande generationer!

Inga tråkiga tabeller!

 

 

Det här blir början på en spännande tidsresa.

Det brukar vara möjligt att komma ned till 1600-talet där släktens "ursprungsperson" finns, den första i rakt nedstigande led som finns antecknad i kyrkböckerna. När du fått ditt släktregister så kan jag lätt komplettera med sidogrenar senare om så önskas eftersom alla släktutredningar sparas!

 

  

Jag släktforskar i hela Sverige samt i Nordamerika.

I de flesta släktutredningar finns det uppgifter om att någon eller några har utvandrat till Nordamerika och då kan jag leta fram om det finns nu levande ättlingar efter de personer som lämnade Sverige en gång i tiden! Det brukar gå att komma i kontakt med dem.

 

Det brukar vara möjligt att hitta både gamla och nyare fotografier!

 

Någon dator behövs inte utan dina släktregister kommer utskrivna på papper i en släktmapp.

 

OBS!

Upplägget liknar till stor del TV-programmet "Vem tror du att du är" som handlar om släktforskning.

 

Betalning sker i efterhand när du fått din släktforskning!

 

"Företaget har F-skattsedel"

Johan Olof Stenström 1819-1888

Johan Olof Stenström

1819-1888

Min farfars farfars bror

 samt hans hustru

 Brita Cajsa Larsdotter

1822-1876

Morganville, Clay, Kansas, USA